Om Chess

Webbsidan Chess startades under april 2012. Sajten är helt oberoende och har ingen koppling till enskilt företag eller organisation.

Innehåll och målgrupp

Detta är en sajt som handlar om fenomenet Schack. Den vänder sig både till dig som är nybörjare och dig som är proffs och vill veta mer kring temat schack. Här finns allt du behöver veta för att ditt schackspelande ska bli lyckat!

Om mig
Jag som står bakom sidan är en man med ett brinnande intresse för schack. I min ungdom tävlade jag mycket aktivt och vann titlar från Junior KM, Junior DM samt skollag SM. Därefter kom universitetsstudier, familjebildning och jobbkarriär i mellan. Jag har deltagit i sammanlagt 17 SM tävlingar i Schack. Idag spelar jag mest lagmatcher i det allsvenska seriesystemet samt emellanåt någon klubb- eller weekendtävling. Jag är idag en Mästarklass spelare med en rating på omkring 2100.

Syfte och målsättning
Syftet med webbsidan är att dela med mig av mina iakttagelser, tips och slutsatser, så att även andra kan dra nytta av dessa. Allt är dock skrivet utifrån mina värderingar och var och en som tar del av informationen måste självständigt värdera densamma. Det finns också en underliggande förväntan om att växa och utvecklas genom mötet och kommunikationen med läsare. 
 
Tack!
Tack för att du besöker webbsidan - jag hoppas den berikar din tillvaro och skapar mervärde!